Olympia’s Tour weer in Beesel

Gem. Beesel Nieuws Sport

Na drie succesvolle jaren gast gemeente te zijn geweest van Olympia’s Tour, strijkt de tour in 2013 weer neer in onze gemeente. Vorig jaar vond de 60e editie van Olympia’s Tour plaats, toen werd er een speciale editie met een individuele tijdrit en een avondcriterium gehouden. Rondom het evenement werden er verschillende dingen georganiseerd dat mede dankzij het goede weer goed uitpakte.

Het programma is momenteel nog onder voorbehoud. De contracten zijn momenteel nog niet getekend, de gemeente verwacht dat medio februari te doen.

Dit jaar is er op zaterdagochtend 18 mei een ploegentijdrit in onze gemeente. ’s Middags zijn er verschillende plaatselijke omlopen en ’s avonds wordt de eindwinnaar gehuldigd op het Raadhuisplein in Reuver. Naast het officiële programma zijn er het hele weekend sportieve activiteiten in onze gemeente. De gemeente Beesel grijpt de komst van Olympia’s Tour wederom aan om een sportief feestweekend te organiseren. Samen met de Stichting Beesel Bruist organiseren we een weekend vol wielerplezier, voor jong en oud, voor professional en amateur.

Voorgaande jaren was er veel te doen rondom de wegafsluitingen in Beesel en Reuver. Daardoor waren verschillende wijken ‘buiten gesloten’ van de buitenwereld. Momenteel is er nog geen route bekend. Zodra dat wel is berichten wij daar over.

 

Tummers advertentie

Tagged