Rob Martens Bacchus Reuver

Events Nieuws

Vrijdagavond is bij café Ronckenstein na het aftreden van Lino de nieuwe Bacchus bekend gemaakt. Zoals voorgaande jaren is bij de Bacchusklup in Reuver (dat momenteel onder de Windjbuujels zit) elk jaar een nieuwe groep aan de beurt.

Het was daardoor ook erg spannend wie dat de nieuwe Bacchus zou worden. Rob I werd voorgedragen als nieuwe Bacchus van Reuver samen met zijn groep: Stan Heesakkers, Siem de Vlieger, Anouk van Betteraij, Mathijs Stocks, Pieter Bas Verlijsdonk, Maurice Martens, Tamara Jans, Giel Bruinen, Clancy Stoffels, Jasper Emans, Mark Boonen, Jeroen Smeets, Dave Hermans en DD Dorssers.

Rob waait deze vastelaovend door het Windjbuujelrijk met zijn motto: “Vastelaovend en neet werke, den is ’t zoepe wieein verke!”
3februari is de receptie van Bacchus Rob.

Jassen
Na afloop waren er verschillende jassen kwijt, mogelijk dat iemand die niets vermoedend heeft meegenomen of de verkeerde heeft aangedaan. Indien iemand weet wie er meer als een jas heeft meegenomen dan wel aangedaan, gelieve door te geven aan het personeel bij Ronckenstein. Of als u weet waar de jassen zijn, of u heeft per ongeluk de verkeerde mee genomen, kunt u die eveneens teruggeven bij het personeel van het café.

Klik op de afbeelding voor meer foto’s

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged