Roy v/d Broek in finale LVK

Events Regio Roermond Reuver

Roy v/d Broek is door naar de finale van het LVK, dat werd zaterdag bekend gemaakt door L1. Met het liedje “Ik bin vastelaovend” staat hij 1 februari in de Jo Gerritshal in Roermond waar de finale plaatsvindt.

Roy komt uit voor Blerick, maar woont in Reuver. Inzendingen vanuit Reuver hebben de halve finale niet bereikt. Wel krijgt hij veel steun vanuit Reuverse fanatiekelingen. Zo is er toch een beetje Reuver in het LVK van 2013. Hij deed mee met twee nummers, “Kluune op de buhne” kwam niet verder dan de halve finale.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/xoDwgXujKGI?fs=1″ vars=”ytid=xoDwgXujKGI&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep6404″ /]

Tummers advertentie

Tagged