Andrea Linssen aad wief 2013

Offenbeek Reuver

Op het Aadwieverbal 2013 werd in gangnam style met een Happy Birthday tintje Andrea Linssenuitgeroepen tot niej aadwief 2013. Ter gelegenheid van het 25 ste Aadwieverbal was er een grote taart met 25 kaarsjes gemaakt waaruit het nieuwe Aadwief 2013 Andrea Linssen te voorschijn kwam.

De 42 jarige Andrea is woonachtig in Reuver (Offenbeek) en getrouwd met Leon en is moeder van dochter Vicky .

Andrea komt al jaren trouw met haar vriendinnengroep naar t Aadwieverbal. Ze werkt als vrijwilliger bij peuterspeelzaal ’t kwetternest . Andrea fiets met veel plezier als enige vrouw tussen 15 mannen bij wielerclub 4ZA RUIVER.
Andrea houdt verder van Wazele, GAAS gaeve, schilderen , wandelen, lievelingskleur rood, vriendinnen uitjes, en natuurlijk Vastelaovend.

Het was voor Andrea en alle andere dames een geweldig 25 ste aadwieverbal met optredens van July en de Muppe, Thei en Mary en de Toddezek. En werd verder muzikaal begeleid door Dj STEVIE en de Dorsvlaegels.

Foto: Jac Vullers
Tummers advertentie

Tagged