Glasvezel campagne verlengd

Gem. Beesel Nieuws

Afgelopen zaterdag was de deadline voor het halen van 30% aanmeldingen voor glasvezel t.o.v. huishoudens in onze gemeente. Veel bewoners hebben al ‘ja’ gezegd tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk, maar nog niet genoeg.

Reggefiber heeft besloten op de campagnes te verlegen met 6 weken. Heeft Beesel op 3 maart niet voldoende inschrijvingen voor glasvezel, dan gaan andere gemeenten voor. Voor Beesel en Reggefiber kan het dan lang duren voordat Beesel opnieuw in aanmerking komt voor glasvezel. Tenzij er een ander bedrijf zich zou melden.

Reggefiber is de grootste glasvezel leverancier in Nederland. Inmiddels zijn er al meer dan een 1.000.000 huishoudens aangesloten op het netwerk van Reggefiber. Gemeente Horst aan de Maas, Peel en Maas en Leudal zijn momenteel al aangesloten op glasvezel.

Wethouder Smolenaars hoopt op 30%.
Wethouder Smolenaars hoopt dat over 6 weken de benodigde 30% behaald is. ‘Glasvezel is belangrijk voor gemeente Beesel. Nu, maar zeker ook in de toekomst! Glasvezel kan veel betekenen voor onze inwoners op het gebied van zorg, onderwijs en sociale cohesie. Ik hoop dat inwoners snel ‘ja’ zeggen tegen glasvezel zodat Reggefiber op korte termijn kan starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk.’

Tummers advertentie

Tagged