Tieners opgepakt na inbraak

112 Nieuws Regio Venlo Reuver

De politie heeft maandagmiddag drie jongens aangehouden nadat ze door de bewoner op heterdaad waren betrapt bij een woninginbraak op de Bolenbergweg.

Het gaat om twee jongens van 15 jaar uit Belfeld en een 14-jarige jongen uit Reuver. De bewoner wist een van hen vast te houden en over te dragen aan de politie. Deze stelde met enkele patrouilles een onderzoek in de omgeving in. De andere twee verdachten werden op de Veldekestraat aangetroffen en aangehouden.

Belfeld.nu meldt dat er afgelopen weekend verschillende inbraken zijn geweest in Belfeld. De inbraken vonden plaats aan de Schoolstraat en Industriestraat. Op de Schoolstraat werden een laptop, geld en een mobiele telefoon gestolen. Op de Industriestraat werd zondag overdag ingebroken. Daar werden sieraden en laptops weggehaald. Of de drie aangehouden knullen daar ook iets mee te maken heeft wordt nog onderzocht.

Tummers advertentie

Tagged