Woninginbraken in Leeuwerveld en Vogelbuurt

112 Nieuws Reuver

Woensdagavond zijn er in de Leeuwerveld en Vogelvuurt verschillende inbraken geweest, dat heeft de wijkagent laten weten. De meeste inbraken in deze periode vinden plaats in de late middag c.q. vroege avond aldus de agent. Er is nog niemand aangehouden. Wat er exact gestolen is, is bij het plaatsen van dit bericht niet bekend. De politie laat weten dat burgers in de late middag verlichting in huis moeten laten branden. “Een donker huis geeft aan dat er zeker niemand thuis is!” aldus de wijkagent.

Vrijdagmiddag is er op de markt in Reuver een Burgernet infomarkt. Burgernet kan ingezet worden wanneer er kort na een inbraak een duidelijk signalement is van de dader(s). Burgernet verhoogd daarmee de pak kans als ze gezien worden in de omgeving. Tijdens de markt kunt u zich laten informeren over Burgernet en aanmelden (gratis).

Tummers advertentie

Tagged