Grote Vastelaoves Boeren Brunch in Óffebèk

Events Offenbeek

Op dinsdag 12 februari organiseert de Boerebroelof Ruiver- Óffebèk een grote Boeren Brunch in Café – Zaal de Paerssjtal. Vastelaoves dinsdag is voor de Boerebroelof de dag dat het 51ste BoereBroedspaar in het on-ech trouwt en het 3e Kinder BoereBroedspaar hun vriendschap belofte aflegt. Deze geweldige dag beging je natuurlijk met een goed ontbijt en dit jaar pakt de Boerebroelof Ruiver- Óffebèk dit dan ook groots aan met een Boeren Brunch voor iedereen. De aanvang van deze brunch is om 11.00uu en zal tot ca. 13.00 uur duren, de brunch zal bestaan uit o.a. Soep, spek met eieren, zoet broodbeleg, vlees beleg, broodjes, koffie, thee enz. De kosten voor deelname aan deze brunch zijn € 5,00 p.p. en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Aanmelden kan t/m 1 februari via het inschrijfformulier op onze website www.bboffebek.nl

Na afsluiting van deze brunch zal het hele gezelschap richting Reuver gaan, aan de spoorwegovergang van de Keulseweg zullen wij dan de Grote Prins, Jeugdprins, Bacchus van V.V. de Windjbuujels en het Aad Wief met gevolg van harte welkom heten in het Boerenriek. Gezamenlijk zullen alle gezelschappen het kinder BoereBroedspaar en het Grote BoereBroedspaar ophalen om vervolgens aan de trouwerij in het on-ech deel te nemen in Café – Zaal de Paerssjtal.

Tot dinsdag 12 februari.

Tummers advertentie

Tagged