Jong Nederland kiest 52ste jeugdprins

Events Offenbeek

De voorbereidingen voor de Vastelaovend zijn alweer ruimschoots aan de gang, en ook bij Jong Nederland Reuver – Offenbeek betekend dat er weer verricht moet worden. Zondag 27 januari komt de 52ste Jeugdprins weer uit in café – zaal de Paerssjtal. Trouwe bezoekers zijn gewend dat dit een geweldige middag is voor groot en klein.

De zaal gaat om 14.30 uur open en om 15.00 uur beginnen we met het programma. Het thema voor deze middag is: The Voice of Offebek! Eerst zal Jeugdprins STAN I moeten aftreden en dan zal hij worden opgenomen bij de AJO. Om 16.11 uur is het grote moment aangebroken voor onze nieuwe Jeugdprins.

Onder de vele aanwezige zullen o.a zijn de kersverse Jeugdprins van VV de Windjbuujels Mike I, Boerenbruidspaar Miranda en Marc en natuurlijk de kersverse Prins van VV de Windjbuujels. De muziek is weer in handen van onze drum en showbands De Dorsvlaegels en Kei –Sjlech en Good old DJ Pief zal vanuit de boxen de nieuwste vastelaovessjlaegers laten horen. De entree voor deze middag is maar € 1,00 per persoon.

Op zondag 3 februari zal de jeugdprins zijn receptie houden van 15.30 tot 17.30 uur. Deze receptie zal ook in café – zaal de Paerssjtal worden gehouden. Aansluitend is er nog een optreden van Miesjke.

Tummers advertentie