Tiener overvalt videotheek

112 Regio Venlo

Een tot nu toe onbekende jongeman heeft aan het einde van de middag een overval gepleegd op een videotheek aan de Prins Mauritsstraat in Blerick. Hij dreigde de medewerkster met een groot mes en is er met een geldbedrag en een hoeveelheid sigaretten vandoor.

Rond kwart over vijf kwam de melding van de overval binnen bij de politie. Volgens de medewerkster kwam een naar haar schatting 16-17 jarige jongeman de videotheek binnen gerend. Hij droeg donkere kleding en een bivakmuts. Hij dreigde met genoemd mes en eiste direct geld. Buiten stond op dat moment een andere jongeman met een muts en een dikke jas te wachten. Toen de overvaller zijn buit had en richting de in dezelfde straat gelegen supermarkt rende, rende de tweede jongeman meteen met hem mee.

Tummers advertentie

Tagged