Prins Thijs I 61ste heerser over de draken in Beesel

Beesel Nieuws

Afgelopen vrijdag trad Maurice Crins en zijn adjudant Sjoerd Claessen afgetreden als het prinselijk duo van 2012. Maar Beesel zat niet lang zonder een heerser. Op zaterdag is hij namelijk in een bomvolle patio, na afloop van de Bóntje Revue in Beesel, Thijs Verstappen uitgeroepen tot nieuwe prins van CV de Drake. Prins Thijs I is 29 jaar en de door hem gekozen adjudant Jelle Mientjes is 30 jaar. Thijs is test engineer bij Weir minerals. Hij en zijn vrouw Simone hebben twee kinderen: Noud (4) en de pasgeboren Sebas. Jelle, woonachtig in Reuver, is getrouwd met Esmee en zij hebben een zoon Clim (3). Prins Thijs is trombonist bij de Harmonie van Beesel en bij de Drakenkapel.

Vandaar ook zijn motto: “Sjuuf aan de kantj,septer in de handj …ein groeët fieës in os drakelandj!

De receptie is op 10 februari om 15.30 uur in de Bongerd te Beesel. Klik op de afbeelding voor meer foto’s.

Foto: Peter Bors / Foto’s: Robin Coenen

 

Tummers advertentie

Tagged