Auto knalt achterop vrachtauto in Roertunnel

112 Regio Roermond

Maandagmiddag is in de Roertunnel een vrachtauto met pech te laat opgemerkt door een automobilist. De automobilist reed achter tegen de vrachtwagen aldus de politie. De hulpdiensten rukte massaal uit omdat niet duidelijk was waarmee de vrachtauto was geladen. De automobilist is ter plekke gecontroleerd door ambulancepersoneel maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De Roertunnel was ruim een uur afgesloten geweest in noordelijke rijrichting voor het verkeer. In eerste instantie ook in de zuidelijke rijrichting, echter werd die snel vrijgegeven.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/pfXoBdoWHRM?fs=1″ vars=”ytid=pfXoBdoWHRM&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2103″ /]

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged