Keith Dewinden 52ste jeugdprins Offenbeek

Offenbeek

Afgelopenzondag is in een bomvolle café – zaal De Paerssjtal KEITH I (Dewinden) als 52stejeugdprins van Jong Nederland Reuver – Offenbeek uitgekomen. Nadat jeugdprins Stan I nog enkele rondjes door de zaal heeft mogen hosse was de tijd aangekomen dat hij moest aftreden en werd opgenomen bij de AJO (Aad Jeugprinsse Offebek). Om 11 over 4 uur was dan het grote moment voor de nieuwe jeugdprins die op een speciale wijze werd uitgeroepen in het thema van The Voice! Na een aantal audities van talentvolle artiesten werd bekend dat Keith Dewinden als jeugdprins Keith I de kinderen tijdens de komende carnavalsdagen mag voorgaan. Zijn adjudanten zijn Jens Hendriks en Lars Simons. Aansluitend werd er nog volop gefeest onder de muzikale klanken van de joekskapellen Keisjlech, Dorsvlaegels en prinsenkapel Zuuver Zat.

KeithI zal regeren onder zijn motto:Sjpotaan,noeDraan!

Jeugdprins Keith I zal zondag 3 februari receptie houden van 15.30 uur tot 17.30 uur, deze receptie zal ook plaats vinden in café – zaal De Paerssjtal. De muzikale omlijsting zal deze middag verzorgd worden door de DJ en diverse joekskapellen. Na afloop van de receptie is er nog een optreden van Miesjke.

 

Tummers advertentie

Tagged