Gewonde na aanrijding tussen scooter en auto

112 Regio Venlo

In Blerick is donderdagavond een persoon gewond geraakt na een aanrijding tussen een scooter en auto. Het ongeval gebeurde rond kwart voor zes op de Pastoor Stassenstraat ter hoogte van de Dautzenbergstraat. Door nog onbekende oorzaak werd een scooter geschept door een automobilist. De Pastoor Stassenstraat lag bezaaid met brokstukken van de scooter en auto.

Het slachtoffer werd door de hulpdiensten algauw gestabiliseerd en naar het ziekenhuis gebracht met onbekende verwondingen.  De bestuurder van de auto raakte niet gewond.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/gEfTFpelzJs?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=gEfTFpelzJs&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9304″ /]

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged