Vijf tieners aangehouden na overval cafe in Beesel

112 Beesel Nieuws

De afgelopen tijd zijn vijf mannen aangehouden die ervan worden verdacht betrokken te zijn geweest bij de overval op een café in Beesel op 20 oktober vorig jaar. Hierbij werd de nu 84-jarige eigenaar in zijn hand gestoken. In december werd de eerste verdachte aangehouden, in verband met een straatroof in Boukoul. Hij bleek ook betrokken te zijn geweest bij de overval in Beesel.

Verder onderzoek leverde op dat vorige week maandag twee mannen konden worden aangehouden. Zij zitten alle drie nog vast. Afgelopen maandag kon de één na laatste verdachte worden aangehouden en dinsdag werd de laatste verdachte aangehouden. De laatste twee worden aan het einde van deze week voorgeleid bij de Rechter Commissaris.

Het gaat om mannen met leeftijden tussen de 16 en 19 jaar, afkomstig uit Swalmen en Roermond. Eén van de verdachten bekende ook nog twee mobiele telefoons te hebben gestolen in een sportcomplex. Daar zijn de eigenaren van de telefoons inmiddels bij teruggevonden omdat ze aangifte hebben gedaan.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/LIF0TZbB3JM?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=LIF0TZbB3JM&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3890″ /]

Tummers advertentie

Tagged