Bewoner gewond na overval op woning

112 Regio Venlo

In Blerick is vrijdagavond wederom een overval gepleegd. Twee mannen drongen een woning binnen in een flatgebouw aan de Molenbossen. Na enige tijd gingen de twee er vandoor op een scooter, het is niet bekend of zij buit hebben gemaakt. De politie heeft laten weten dat een 65-jarige bewoner gewond is geraakt, hoe en waardoor is niet duidelijk.

Na de overval heeft de politie een Burgernet bericht verstuurd naar burgers in de wijk om uit te kijken naar de twee daders. Eerder die avond werd een pompstation in Blerick overvallen, maar dat mislukte. Of het om de zelfde dader of daders gaat is niet bekend. In en de woning zou er verschillende bloedsporen aangetroffen zijn door de politie. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart.

Foto: Fer Traugott

 

Tummers advertentie

Tagged