Roermondenaar zonder rijbewijs crasht op A37

112 Regio Roermond

Zondagochtend zijn een 48-jarige man uit Roermond en een 40-jarige vrouw uit Siddeburen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De man uit Roermond reed over de A37 richting Hoogeveen toen hij ter hoogte van Coevorden door nog onbekende reden de macht over het stuur verloor en met zijn auto achter de vangrail in de berm terecht kwam.

De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is ook een bloedproef afgenomen omdat de agenten een sterke alcohollucht roken bij de man. De 40-jarige vrouw uit Siddeburen zat naast de bestuurder uit Roermond. Door het ongeval raakte zij bekneld.

De brandweer heeft haar uit het voertuig kunnen bevrijden. Zij is eveneens met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De man uit Roermond zal later gehoord worden. Hij was niet in het bezit van een geldig rijbewijs, deze is vorig jaar ingevorderd.

Tummers advertentie

Tagged