Joep uit Neer in finale van The Voice Kids

Regio Peel en Maas

De veertienjarige Joep Reijnen uit Neer staat 15 februari in de finale van The Voice Kids, dat heeft omroep Peel en Maas laten weten. Hij is vrijdagavond uit een groep van vijftien kandidaten van team Nick en Simon gekozen. De vijftien kandidaten streden tegen elkaar tijdens The Battle.

Daaruit werden de vijf beste deelnemers geselecteerd die hun auditieliedje nog een keer moesten zingen. Nick en Simon kozen uit deze deelnemers twee finalisten. Jos Reijnen, vader van Joep, laat weten dat Joep erg blij is met zijn finaleplaats. “Hij vindt het hartstikke leuk dat hij door is. Het is voor hem één groot avontuur.” Jos Reijnen geeft zijn zoon grote kans om The Voice Kids te winnen. “Joep zingt vanuit zijn hart en puur met gevoel. Hij probeert mensen te raken met zijn zangkunsten.

De veertienjarige finalist is vanaf jonge leeftijd bezig met zingen. In 2008 won Joep ‘Kinderen voor Kinderen’. Ook speelde hij onder meer in Ciske de Rat, Joseph en kreeg hij op twaalfjarige leeftijd de hoofdrol in de musical Kruimeltje.

Tummers advertentie

Tagged