Vrachtwagen ramt pijlwagen op A73

112

Maandagmiddag is een vrachtauto op de A73 in zuidelijke rijrichting ter hoogte van Horst tegen een stilstaande pijlauto gereden. Achter de pijlwagen stond volgens een woordvoerster van Rijkswaterstaat een zware vrachtwagen geparkeerd die bij een aanrijding de kracht van de botsing remt. Dat gebeurt om de wegwerkers te beschermen.

Daardoor is de chauffeur gewond geraakt en ontstond een grote ravage, maakte de politie bekend. De chauffeur van de Duitse vrachtwagen raakte gewond aan zijn benen. Een traumahelikopter werd ingezet. De chauffeur werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Een pijlwagen geeft met een verlichte pijl de rijrichting voor weggebruikers aan. Op de plek van het ongeval worden sinds 10.00 uur asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/ha9EVox5Nho?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=ha9EVox5Nho&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4502″ /]

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged