Bakkerij Pollen-Pubben naar provinciale verkiezingsronde

Gem. Beesel Nieuws

De bakkerij Pollen-Pubben is onlangs verkozen tot leukste bakker van de gemeente Beesel via een verkiezing. Door deze verkiezing doen zij nu mee om om ook een provinciale titel te kunnen winnen.

Wij zijn met ons hele team ontzettend trots op, de vele stemmen die uitgebracht werden om bij te dragen aan het behalen van deze tittel. Bedankt allemaal voor uw stem!” laat de bakkerij weten. Maar ze zijn er nog niet. Vanaf 4 tot 28 februari kan men stemmen voor de leukste provinciale bakker.

Via de website Leukstebakker.nl kan men stemmen. Bij het uitbrengen van een stem wordt een beoordeling gevraagd voor vijf criteria: sfeer, productaanbod, service, klantvriendelijkheid en de  prijs/kwaliteit-verhouding (cijfers tussen 1-10). In iedere gemeente zijn er 2 winnaars: de bakker met het hoogste gemiddelde cijfer en de bakker met het meeste aantal stemmen.

Op 10 maart is de feestelijke uitreiking tijdens BAKKERSVAK 2013 in Rosmalen. De winnende bakker mag op reis naar Istanbul en zijn of haar specialiteit serveren aan boord van het vliegtuig.

Tummers advertentie

Tagged