Hap-en-Stap in Reuver via VVV Midden-Limburg

Events

VVV Midden-Limburg heeft in de gemeente Beesel/Reuver een nieuw product ontwikkeld: “Hap-en-Stap” in Reuver. Een mooie wandeling leidt u door de gezellige dorpskern van Reuver en haar buitengebied, dat bestaat uit een typisch terrassenlandschap welke door de eeuwen heen is gevormd door de Maas. Tussentijds is er voldoende ruimte om de innerlijke mens te versterken!
Bij een viertal horecaondernemers langs de route krijgt u een versnapering/hapje aangeboden. Dit varieert van een gevulde knapzak tot een kopje koffie.

De wandelroute op zich duurt ca. 1 uur, maar met de verschillende stops onderweg kunt u een paar leuke uurtjes in Reuver doorbrengen! Bij de routebeschrijving ontvangt u ook een duidelijke plattegrond.

Hap-en-Stap in Reuver is à € 9,95 per persoon van maandag t/m vrijdag te koop aan de balie bij VVV Beesel/Reuver, Raadhuisplein 1a te Reuver. De route kan van dinsdag t/m zaterdag gelopen worden. Ook leuk om cadeau te doen!

Tummers advertentie