Weer twee overvallen in Venlo

112 Regio Venlo

Na de twee overvallen in Blerick op een woning en tankstation, was het dinsdagavond weer raak. Wederom werd een woning overvallen, gevolgd door een snackbar. Rond 20:00 werd een 79-jarige man in zijn woning aan de Groenveldsingel in Venlo door meerdere mannen overvallen. Daarbij is de man mishandeld en werd hij gekneveld.

De overvallers zijn er na korte tijd vandoor gegaan; onderzocht wordt nog wat zij precies hebben buitgemaakt. Het zou om vier tot vijf daders gaan.

Die zelfde avond is een snackbar aan de Tegelseweg in Venlo overvallen, waarbij een onbekend geldbedrag is verdwenen. Rond 20:00 uur liep een man de zaak in en klom over de toonbank. Hij bedreigde een 38-jarige werknemer, deed een greep in de kassa en verliet daarna de snackbar.

Buiten werd hij vermoedelijk opgewacht door een andere man. Gezien is dat twee mannen na de overval zijn weggerend in de richting van de IJsvogelstraat. De politie is op zoek naar getuigen in beide zaken, zij kunnen contact op nemen met 0900 8844.

Tummers advertentie

Tagged