Beesel op plaats 257 hufterkaart

Gem. Beesel Regio Roermond Regio Venlo

De gemeente Beesel staat op de 257ste plaats van de landelijke hufterkaart. RTL nieuws deed onderzoek naar de meest voorkomende hufterboetes in de periode 2007 en 2011, foutparkeren op een gehandicaptenplaats werd het vaakst geregistreerd. In de gemeente Beesel werden er 233 hufterboetes uitgedeeld per 10.000 inwoners. De gemeente Venlo staat op de 70ste plek met 385 boetes en Roermond op plaats 82 met 366 boetes per 10.000 inwoners.

RTL Nieuws stelde een lijst samen van boetes voor hufterig gedrag, zoals wildplassen, vandalisme en openbare dronkenschap. In combinatie met gegevens van het Centraal Justitieel Incasso Bureau over aantallen boetes en woonplaats van┬áde overtreder┬álevert dat een ‘hufterkaart’ van Nederland op. Bij elkaar zijn de 686.086 hufterboetes goed voor meer dan 78 miljoen euro.

Tummers advertentie

Tagged