LK Ponny dressuur in Reuver

Events Reuver

In het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 februari 2013 organiseert Hippische Sportvereniging “De Paardenvriend” Reuver de Limburgse Indoorkampioenschappen dressuur voor pony’s in de nieuwe rijhal van Manege de Vossekuil aan de Bergerhofweg in Reuver.

Op het tweedaagse concours komen de beste ponyruiters vanuit heel Limburg aan de start. De afgelopen maanden hebben deze ponyruiters zich in hun regio hiervoor geselecteerd. In de klasse B tot en met M2 zal middels een spannende strijd beslist worden wie er als kampioenen naar huis gaan. Ook Amber Louwhoff, lid van HSV de Paardenvriend, zal met haar pony Ballizo haar beste beentje voorzetten.

De kampioenschappen starten op zaterdag om 9.00 uur en op zondag om 8.30 uur en zullen tot in de middag duren. De toegang is beide dagen gratis.

Tummers advertentie

Tagged