Dierenrijck zoekt vrijwilligers

Reuver

Dierenpark “Het Dierenrijck” aan de Berkenweg 5a in Reuver is, ter versterking van het huidige team vrijwilligers, op zoek naar enthousiaste collega’s. De zoektocht richt zich op mensen met een grote affiniteit voor dier en natuur die worden ingezet voor diverse werkzaamheden.

Het park is dagelijks geopend en wordt zeer regelmatig bezocht door burgers van onze gemeente maar ook door mensen buiten de gemeente. Steeds meer vervult het dierenpark een educatieve en maatschappelijke rol en zijn er regelmatig leerlingen van omringende scholen en cliënten van Pedagogisch Sociaal Werk op het park aanwezig.

Als je wilt reageren of je wilt aanmelden, dan kan dit door contact op te nemen met de heer Huub Lenssen, vrijwilliger/beheerder van het park, telefoonnummer 06-15400991 of via het email adres info@dierenrijck.nl.

Tummers advertentie

Tagged