Groots Sportgala in Reuver

Events Gem. Beesel Nieuws Reuver

Op vrijdag 22 februari 2013 wordt voor het eerst sinds lange tijd weer een Sportgala gehouden waar alle kampioenen uit de Gemeente Beesel zullen worden gehuldigd. Voor de organisatie van dit evenement tekenen de Stichting Sportbeheer Beesel in samenwerking met de Gemeente Beesel. Het Sportgala zal worden gehouden in zalencentrum “de Schakel” te Reuver en is voor iedereen gratis toegankelijk.
In onze gemeente zijn vele verenigingen actief en de leden hiervan laten regelmatig wat van zich horen met goede prestaties tot zelfs op nationaal niveau. Bij de nieuwe opzet van het Sportgala zullen alle kampioenen worden gehuldigd van sportverenigingen uit het jaar 2012. Er zal in eerste instantie worden ingedeeld naar leeftijdscategorieën, in jeugd tot 12 jaar, jeugd van 12 tot 17 jaar en daarna senioren vanaf 18 jaar. De diverse kampioenen kunnen zowel individueel zijn als met een compleet team en zullen allemaal van de Stichting Sportbeheer Beesel een mooie herinnneringsmedaille ontvangen.
De sporters die op nationaal niveau hun kampioenschap hebben behaald, zowel individueel als in teamverband zullen door de Gemeente worden onderscheiden met de Sportpenning. Daarnaast zullen door de Gemeente nog de Zilveren Spelden worden uitgereikt aan enkele mensen die zich achter de schermen verdienstelijk maken voor hun sportvereniging.
Uiteraard zal de avond op een feestelijke manier worden aangekleed. Als speciale gast zal o.a. Desiree Vrancken worden verwelkomd. Zij heeft op de Paralympische Spelen in 2012 een bronzen medaille behaald bij het onderdeel Wheelen en zal o.a. enkele prijzen uitreiken. Verder zijn er nog optredens van een dansgroep van Hercules en de bekende Beeselse buuttereedner Jan Geraedts. De avond zal worden afgesloten met een mountainbike trailshow van Patrick Smits, welke zijn kunsten op de bühne zal vertonen.
Voor de verenigingen die zich hebben aangemeld is er nog een leuk bedrag te verdienen voor hun clubkas. Op het einde van de avond zal de opbrengst van de garderobe worden verloot met een gegarandeerd minimumbedrag van € 250,00.
Iedereen is van harte welkom om dit prachtige evenement op vrijdag 22 februari a.s. in “de Schakel” in Reuver bij te wonen. De zaal is open vanaf 19.00 uur en het programma zal om 20.00 uur beginnen.

Tummers advertentie

Tagged