Harlem Shake-hype ook in Reuver

Nieuws Reuver

Bij elke internet-hype is het de vraag “Hoelang blijft het leuk om het zelf ook te doen”. De Harlem Shake is een 30-seconden doldwaze dansje voorstelt op de muziek van Baauer. In het begin moet de indruk worden gewekt dat je naar een doodnormale situatie kijkt. Dan krijgt er eentje de kolder in de kop en begint stuipbewegingen te maken. Bij de overgang hoor je ‘Do the Harlem Shake’ en vervolgens doemt het beeld op van een bizar tafereel waarbij iedereen zo gek mogelijk zijn lichaam heen en weer schudt.

Maar internet zou internet niet zijn als het daarbij blijft. De vriendengroep “Hateech” uit Reuver kon het niet weerstaan om het dansje niet te doen in hun ontspannings-honk afgelopen weekend en liet het door Ruiver.nl online zetten.

Betere Harlem Shakes gezien in de gemeente Beesel of de omgeving? Post een link op onze facebookpagina.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/i958iYMgYgM?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=i958iYMgYgM&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2695″ /]

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/JVMTLND7buY?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=JVMTLND7buY&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9077″ /]

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/Qoi2aoPKJds?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=Qoi2aoPKJds&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3557″ /]

Tummers advertentie

Tagged