Aanhoudingen na zware mishandeling vorig jaar

112 Reuver

De politie heeft drie mannen aangehouden die ervan worden verdacht op zaterdag 13 oktober een Venlonaar ernstig te hebben mishandeld. Het slachtoffer heeft hier blijvend letsel aan overgehouden. De drie verdachten, 17, 18 en 21 jaar zijn afkomstig uit Roggel en Reuver. Ze zijn alle drie in verzekering gesteld.

In de nacht van vrijdag op zaterdag 12 op 13 oktober 2012 liep het slachtoffer, een 18-jarige Venlonaar, langs de Rijksweg in Reuver in afwachting van een taxi. Op dat moment werd de man van achteren neergeslagen en meerdere keren getrapt en geslagen door een groepje jongeren. Nadat hij opkrabbelde en probeerde weg te rennen werd hij nogmaals geslagen en getrapt. Hij liep hierbij ernstige verwondingen op. Het oor van de man scheurde gedeeltelijk af en moest later in het ziekenhuis worden aangehecht. De Venlonaar heeft door deze mishandeling blijvend letsel aan het gehoor overgehouden.

Het politieonderzoek heeft ertoe geleid dat inmiddels drie verdachten zijn aangehouden. De 21-jarige verdachte uit Reuver werd maandag door de politie aangehouden. De 17-jarige Reuvernaar en de 18-jarige Roggelnaar zijn dinsdag aangehouden. Het onderzoek naar deze zaak wordt voortgezet.

Tummers advertentie

Tagged