Inbreker aangehouden in Reuver

112 Nieuws Reuver

Zondagavond heeft de politie een 25-jarige man uit Tegelen aangehouden op de Keulseweg/Julianastraat na een inbraakpoging. Buurtbewoners alarmeerde de politie toen ze verdachte personen op een dak van een woning hadden gezien.

Toen politie arriveerde zagen ze de man lopen op de Keulseweg richting het centrum van Reuver. De inbrekers zij de woning niet binnen geweest, wel werd er door de politie braakschade aangetroffen. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de man, mogelijk is hij verantwoordelijk voor meer inbraken in de omgeving.

De andere mannen zijn niet aantroffen door de politie na een zoektocht. Wie mogelijk informatie heeft van de inbraakpoging op zondagavond tussen 22:20 en 22:50 kan bellen met de politie via 0900-8844. De politie adviseert bij verdachte situaties altijd 0900-8844 te bellen. Bij een heterdaad situatie direct 112.

 

 

Tummers advertentie

Tagged