4e verdachte aangehouden na onderzoek mishandeling

Nieuws Reuver

De politie heeft in het onderzoek naar de ernstige mishandeling van een Venlonaar in oktober vorig jaar een 4e verdachte aangehouden, dat heeft de wijkagent laten weten. Eerder deze week werden er al drie verdachten aangehouden, die verdachten zijn afkomstig uit Roggel en Reuver. Het gaat om een 34-jarige man uit Reuver aangehouden

Wie de vierde verdachte is, is nog niet bekend. De wijkagent en voorlichting van de politie waren niet bereikbaar voor uitleg.

“In de nacht van vrijdag op zaterdag 12 op 13 oktober 2012 liep het slachtoffer, een 18-jarige Venlonaar, langs de Rijksweg in Reuver in afwachting van een taxi. Op dat moment werd de man van achteren neergeslagen en meerdere keren getrapt en geslagen door een groepje jongeren. Nadat hij opkrabbelde en probeerde weg te rennen werd hij nogmaals geslagen en getrapt. Hij liep hierbij ernstige verwondingen op. Het oor van de man scheurde gedeeltelijk af en moest later in het ziekenhuis worden aangehecht. De Venlonaar heeft door deze mishandeling blijvend letsel aan het gehoor overgehouden.”

Tummers advertentie

Tagged