Roermond neemt maatregelen vanwege Harlem Shake

Regio Roermond

De gemeente Roermond neemt maatregelen om calamiteiten te voorkomen tijdens de Harlem Shake aanstaande zaterdag, dat heeft L1 laten weten. Via internet is een oproep gedaan voor een wereldrecordpoging van de Harlem Shake. Het gemeentebestuur heeft contact opgenomen met de organisatie en afspraken gemaakt over de veiligheid.

De bedoeling is dat 4000 mensen zich verzamelen op het Stationsplein om 16:00 voor de dans. De gemeente was bang voor vergelijkbare toestanden als vorig jaar in het Groningse Haren. Een op facebook aangekondigd feest liep toen volledig uit de hand.

De Harlem Shake is in korte tijd een hype geworden op internet. Zaterdag is er ook een Harlem Shake op de Markt in Swalmen. Daar worden om 14 uur zo veel mogelijk mensen gevraagd om mee te doen.

Tummers advertentie

Tagged