Recordpoging Harlem Shake Roermond mislukt

Events Regio Roermond

De recordpoging Harlem Shake op het Stationsplein in Roermond is mislukt. De gemeente schat het aantal deelnemers op z’n 3000, voor het wereldrecord waren 4000 dansers nodig. Volgens de burgemeester van Roermond zal het erom hangen of dat aantal is gehaald, maar niemand heeft het exacte aantal deelnemers geteld.

Het wereldrecord blijft nu in handen van Leeuwarden, daar deden eerder 3000 mensen mee. Record of niet, de sfeer was prima op het plein, aldus de gemeente Roermond. De oproep voor de recordpoging werd gedaan via internet. Harlem Shake is een internethype. Groepen dansen op het nummer Harlem Shake en zetten daarvan een video op internet..

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/lR17kD0Kqbw?fs=1&start=9″ vars=”ytid=lR17kD0Kqbw&width=640&height=388&start=9&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep8166″ /]

Tummers advertentie

Tagged