Sportgala eert kampioenen

Gem. Beesel Sport

Tijdens het grote Sportgala vrijdagavond in Reuver werden alle kampioensporters van de gemeente Beesel gehuldigd. De laatste keer dat er een groot sportgala was voor de sporters in de gemeente was in 2001. In overleg tussen gemeente en organisatie is besloten om het gala nieuw leven in te roepen. In onze gemeente zijn vele verenigingen actief en de leden hiervan laten regelmatig wat van zich horen met goede prestaties tot zelfs op nationaal niveau.

Er hebben 250 kampioenen, zowel individueel zijn als met een compleet team een mooie herinnneringsmedaille ontvangen van Stichting Sportbeheer Beesel. De sporters die op nationaal niveau hun kampioenschap hebben behaald, zowel individueel als in teamverband zullen door de Gemeente worden onderscheiden met de Sportpenning. ParalympiĂ«r Desiree Vranken huldigde de sporters op het podium voor z’n 750 mensen. Zij heeft op de Paralympische Spelen in 2012 een bronzen medaille behaald bij het onderdeel Wheelen.

De Zilveren waarderingsspeld ging naar Lei vd Borst, Frans van Schendel en Jhon Ramaekers voor hun bijzondere inzet achter de schermen voor hun sportvereniging.

Voor een uitgebreid fotoalbum zie: http://sportgala-beesel.jouwweb.nl/

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/IQep3CkLFnI?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=IQep3CkLFnI&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7928″ /]

Tummers advertentie

Tagged