Tankwagen sist na ongeval op A73

112 Nieuws Reuver

Zaterdagmorgen is de brandweer uitgerukt na een ongeval tussen een personenauto en een tankwagen op de A73 ter hoogte van de afrit bij Reuver. Door onbekende oorzaak reed een personenauto achter op de tankwagen waarna er een sissend geluid uit de tank kwam. Volgens het registratienummer van de tank zou er Formaldehyde oplossing in de tank zitten, na het ongeval is er geen vloeistof of gas uit de tank gelekt. De bestuurders van beide voertuigen raakte zover bekend niet gewond. De brandweer heeft de verbogen bumper van de tankwagen los geknipt waarna de chauffeur z’n weg kon vervolgen.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/44SCb9ClluM?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=44SCb9ClluM&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2404″ /]

Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Tagged