Toch gratis WiFi in treinen Veolia

Overige Reuver

Vanaf medio dit jaar kunnen reizigers in de treinen van vervoerder Veolia gratis internetten aldus L1. Veolia gaat daartoe haar treinstellen uitrusten met wifi.  Gedeputeerde Patrick van der Broeck maakte dat bekend tijdens een vergadering van het Limburgs Parlement.

De treinen van Veolia rijden op de Maaslijn tussen Roermond en Nijmegen en op de Heuvellandlijn tussen Maastricht en Kerkrade.  In de bussen van Veolia komt er voorlopig geen gratis internet. Dat is nog een stap te ver, aldus de gedeputeerde.

Na de komst van de huidige treinen op de Maaslijn werd er ook al in een testfase gratis wifi aangeboden in de trein. Na een onderzoek bleek dat daar geen behoefte voor was, waarna het project werd geschrapt.

Tummers advertentie

Tagged