Reuverse brandweer oefent voor wedstrijden

112 Reuver

De heren en dame van het Reuverse brandweer korps oefenen komende weken er op los. Ze bereiden zich namelijk voor op de jaarlijkse brandweer wedstrijden. Het korps scoort elk jaar weer goed op de provinciale en landelijke wedstrijden, om ook dit jaar een goede score te kunnen behalen, blijven ze oefenen. Het gaat niet alleen om de wedstrijden, maar ook om te oefenen op niet vaak voorkomende ongevallen in het uitruk gebied.

Maandagavond hield het korps samen met de collega’s uit Belfeld een hoofdklasse-oefening in Reuver, een “Middel-HV ongeval” waarbij meerdere voertuigen bij betrokken waren.  Het korps kijkt geslaagd terug op de oefening “Een zeer goede en leerzame wedstrijdoefening gedraaid” laten ze weten op Twitter. Medio april/mei beginnen de wedstrijden, een concrete datum is nog niet bekendgemaakt door de wedstrijd organisatie.

Tummers advertentie

Tagged