Vrijkaarten voor RU2 a.s zaterdag

Events Nieuws Reuver

Ruiver.nl mag vrijkaarten weggeven voor het optreden van RU2 zaterdag in Reuver. RU2, één van de beste U2 coverbands van de Benelux haar try out zal doen in De Schakel. Dit als voorbereiding op hun nieuwe theatershow: “The Unforgettable Night” in 2013/14!

Met een zelfde passie als U2 brengt de band een eerbetoon aan hun Ierse helden. Door haar sound en uitstraling spat het U2-gevoel van het podium en weet RU2 als geen ander het publiek te bespelen. Opzwepende rock classics, ‘kleine’ akoestische ballads, prachtige hedendaagse hits, de videoshow van VJ Jean Rouge op een grote LED-wall en een aantal special guest met o.a. ‘BB King’en ‘Pavarotti”… Alles wordt uit de kast gehaald voor deze groots opgezette productie!

In het voorprogramma: Daimy Lotus, jonge talentvolle sing & song writer, bekend van X-factor! Om 20:00 zijn de deuren open.

Ruiver.nl mag 4 x 2 kaarten weg geven voor  de avond. Om kans te maken om de kaarten te winnen, zoeken wij een correct antwoord op een de volgende vragen. Op elke vraag is het mogelijk om 2 kaarten te winnen.

1: Welke bekende bluesgitarist speelden enkele nummers met U2 samen in de tour.` Loves comes to town in 1989?

2: Waardoor (evenement) is U2 doorgebroken tot het grote publiek?

3: Welke albums van U2 hebben langer dan 14 dagen op de 1e plek gestaan in de Album Top 25/50/75/100 gestaan?

4:  Welk nummer van U2 heeft ooit op de hoogste plek gestaan van Radio2 top2000?

Spelregels: U mag zelf uit kiezen op welke vraag u antwoord wil gegeven. Antwoord op meerdere vragen is niet toegestaan. Antwoorden dienen worden aangeleverd via e-mail op prijsvraag@ruiver.nl. Tot zaterdag 2 maart 13:00 kunt u uw antwoord door geven op het e-mail adres. Overigens is het raadzaam om uw adres bij het e-mailtje te vermelden.

Tummers advertentie

Tagged