Winkel overvallen met stroomstootwapen

112 Regio Venlo

Donderdagavond rond 18.45 uur vond er een overval plaats op een supermarkt aan de Vossenerlaan. Een verdachte kwam de winkel binnen en toonde een stroomstootwapen. Het is nog niet bekend of er iets is buitgemaakt. Korte tijd later vluchtte de verdachte. Agenten die net in de buurt waren konden de verdachte die op een bromfiets zat achtervolgen. De verdachte is later te voet verder gevlucht waardoor de politie de persoon uit het oog is verloren.

Direct daarna heeft de politie de omgeving afgezet en is op dit moment bezig met het zoeken naar de verdachte met politiehonden. Bij de overval raakte niemand gewond. Getuigen die informatie hebben die belangrijk kan zijn voor het onderzoek kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Tummers advertentie

Tagged