Auto vernield op Karel Doornmanlaan

Nieuws Reuver

In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben onbekenden de auto van voetbaltrainer TSC’04 6d  (Tegelen) proberen open te breken op de Karel Doornmanlaan. Vermoedelijk wilden zij de geluidsinstallatie er uit nemen. Omdat ze mogelijk vanuit zijn gegaan dat er aan alarminstallatie in de auto zat, hebben ze vanuit de onderkant alle kabels en zelfs de remleidingen door geknipt.

Doordat de kabels los geknipt waren vielen alle sloten op slot, waardoor de daders niet in de auto konden. Er is nog geprobeerd de velgen van de auto te halen, maar dat bleef enkel bij een losse bout. Mogelijk dat zij gestoord werden tijdens de braak. De auto is door de vernielingen total loss.

Mensen die iets verdachts hebben gezien of gehoord in de nacht van vrijdag op zaterdag op of rondom de Karel Doornmanlaan kunnen dat laten weten via e-mail aan onze redactie op info@ruiver.nl.

Tummers advertentie