Reuverse bakkerij bij eerste 3 Leukste Bakkers

Nieuws Reuver

Tot en met 28 februari 2013 23.59 uur kon er gestemd worden bij de Verkiezing van de Leukste Bakker. Dat de Leukste Bakkers van Nederland gewaardeerd worden, blijkt wel uit het feit dat er in totaal bijna 25.000 stemmen zijn uitgebracht.

Voor de top 3 blijft het spannend…
In de eindstand is de exacte positie voor de top 3 nog ongewis… Of deze bakkers nu 3e, 2e of toch 1e zijn geworden, wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke Award Uitreiking op 10 maart 2013. Op deze manier beleven we met elkaar een bijzonder spannende Award Uitreiking. Bakkerij Pollen-Pubben uit Reuver is bij de eerste 3!!!!!!

De Award Uitreiking
Op zondag 10 maart 2013 tussen 13.15 en 17.00 uur vindt de uitreiking van de Awards plaats tijdens Bakkersvak 2013 in Rosmalen. Wij,  Bakkerij L. Pollen-Pubben, kan daar als gemeentewinnaar in ieder geval een officieel certificaat van deelname in ontvangst nemen. En wie weet ontvangt Bakkerij L. Pollen-Pubben wel een Award als provinciewinnaar of zelfs als de landelijke winnaar.

Tummers advertentie

Tagged