Voorlopig geen glasvezel voor gem. Beesel

Gem. Beesel Nieuws

Afgelopen weken kon Beesel kiezen voor glasvezel van Reggefiber. Als 30% van de huishoudens binnen het aansluitgebied ‘ja’ zou zeggen, zou er gestart worden met de aanleg van het glasvezelnetwerk van Reggefiber. Ondanks het enthousiasme van veel inwoners voor glasvezel van Reggefiber, hebben tot nu toe onvoldoende inwoners van Beesel ‘ja’ gezegd en een abonnement afgesloten bij een van de deelnemende serviceproviders. Daarom start Reggefiber voorlopig nog niet met de aanleg van het glasvezelnetwerk.

ViaGlas
Nu Reggefiber heeft niet het nodige heeft gehaald, blijft de komst van glasvezel in de gemeente niet onmogelijk. ViaGlas heeft nu namelijk vrij baan om hun netwerk uit te breiden in de gemeente. Momenteel heeft ViaGlas een netwerk liggen in Reuversveld en Bosdael. ViaGlas kon maandag nog geen reactie geven, sinds vandaag is er een nieuwe directie aangeschoven in het bedrijf.

Tummers advertentie

Tagged