Bieslo wil jeugdspelers uitbreiden

Beesel Sport

Dit jaar speelt er voor het eerst een B-jeugdteam in de zondagse KNVB zaalvoetbalcompetitie. Dit wil v.v. Bieslo uitbreiden met C- & D-teams. Jongens in deze leeftijdscategorie kunnen sfeer proeven tijdens een open clinic op zondag 24 maart van 14:30-16:00 uur in sporthal De Schans, Reuver.

Bieslo is het sportpakket flink aan het uitbreiden. Naast twee meidenteams, twee miniF’s is er ook een E3 en F3 bij gekomen. Daarnaast is er een groeiende samenwerking met korfbalvereniging ROKA en zaalvoetbalvereniging BZVV. Door de aanstaande verbouwing van de accommodatie worden er nog andere initiatieven verkend. Zaalvoetbal is een onderdeel wat groeit binnen v.v. Bieslo.

Dit seizoen spelen in de zondag B-competitie al verschillende spelers samen uit Beesel en Swalmen. Komend seizoen wil v.v. Bieslo deelnemen aan de zaalcompetitie met meer jeugdteams, en zo hopen dat deze sport een houvast krijgt in de omgeving van Beesel. De aanmeldingen komen al binnen, en we hopen nog meer jeugdspelers enthousiast te maken. De clinic zal verzorgd worden door echte zaalvoetballers. Op 24 maart van 14:30 tot 16:00 uur vindt deze clinic plaats in Reuver, en jij kan mee doen. Meld je aan, kom de sfeer proeven en wordt een nog talentvollere voetballer.

 

Tummers advertentie

Tagged