Beesels college haalt handen uit de mouwen tijdens NLdoet

Events Gem. Beesel Nieuws

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2013 samen met duizenden organisaties in het land NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Ook in de gemeente Beesel zetten zich dagelijks vele vrijwilligers in voor de samenleving. NLdoet laat zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk en laat het zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Het college van burgemeester en wethouders is enorm blij met de dagelijkse inzet van de vele vrijwilligers in de gemeente Beesel. Ze vinden NLdoet bovendien een zeer waardevol initiatief en willen daarom ook zelf actief deelnemen. Op 15maart tussen 9.00en13.00u steekt het college de handen uit de mouwen bij DierenparkjehetDierenrijck(Berkenweg,Reuver). U bent van harte uitgenodigd om deze vrijwilligersactiviteit van het college bij te wonen.

 

Tummers advertentie