Auto Belfeld opent locatie in Reuver

Offenbeek Regio Venlo

Auto Belfeld dat jaren lang in Belfeld te vinden was, heeft het dorpje sinds zondag officieel verlaten. Het bedrijf heeft in Reuver op de Nijverheidsweg haar nieuwe locatie geheel in feestelijke stijl geopend.

Auto Belfeld is opgericht in juni 2005, startende aan de Craenakker 25 in Belfeld. Al zeer snel bleek het toenmalige bedrijf te klein en werd besloten de activiteiten te verplaatsen naar Blauwwater 5A, uiteraard ook in Belfeld. Van een voorraad van 15 auto’s is toen gegroeid naar ruim 100 voertuigen. Toen men de voorraad wilden vergroten kwam het pand in Reuver onder de aandacht.

Komende week heeft Auto Belfeld in de avonduren open huis op haar nieuwste locatie.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/Ib8Y-8_NxLw?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=Ib8Y-8_NxLw&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep6441″ /]
Tummers advertentie

Tagged