Drogisterij overvallen

112 Regio Venlo

Zaterdagmiddag net voor sluitingstijd kwam een man de drogisterij aan de Vastenavondkampstraat binnen. De man liep op de kassa af en dwong de medewerkster, onder bedreiging van een wapen, het geld uit de kassa in een tas te doen die hij bij zich had.

Nadat de vrouw dit gedaan had vluchtte de overvaller te voet richting het St. Jansplein. Op het moment van de overval waren nog twee klanten in de zaak aanwezig. Niemand raakte gewond. De politie is direct gestart met een onderzoek en zij komt graag in contact met getuigen of met mensen die de man hebben zien wegvluchten. De politie is bereikbaar via 0900-8844.

De overvaller droeg een zwarte jas met een bontkraag. Tijdens de overval had hij zijn hoofd en gezicht bedekt met een muts en een shawl.

Tummers advertentie