Fem Reijnders en Jill Ummenthum winnen ruim 200 paaseitjes

Beesel Events Nieuws Regio Roermond Reuver

Op de Open Dag van BC Broekhin Roermond zaterdag 2 maart 2013 hadden de wiskunde-docenten een mooie wedstrijd georganiseerd. De bezoekende kinderen moesten schatten met hoeveel chocolade paaseitjes de tentoongestelde vazen gevuld waren. Velen waagden een poging en uiteindelijk waren Fem Reijnders, leerling van groep 8 van ’t Spick in Beesel en Jill Ummenthum, leerling van groep 7 van de Meander in Reuver de winnaressen.

Fem kwam met het geschatte aantal van 215 paaseitjes heel dicht in de buurt van het werkelijke aantal 218. En Jill zat er bij de andere vaas maar liefst eentje naast, 258 ten opzichte van 257 werkelijk.

Beiden hebben hun prijs inmiddels in ontvangst mogen nemen van dhr. A. Leenen (wiskunde-docent en kansklasklasmentor op BC Broekhin Roermond).

Fem Reijnders (links) en Jill Ummenthum (rechts) samen met hun met paaseitjes gevulde vazen
Tummers advertentie

Tagged