Tiener overvalt winkel met vuurwapen in Blerick

112 Regio Venlo

De politie onderzoekt een gewapende overval op een winkel aan de Burgemeester Coenegrachtstraat. Zaterdagmiddag rond 16.45 uur kwam een jongen in de leeftijd tussen de 13 en 15 jaar de winkel binnen. Hij bedreigde een medewerkster met een vuurwapen en eiste geld. Hij vluchtte met een onbekend geldbedrag te voet via een brandgang aan de Burgemeester Coenegrachtstraat in de richting van de Vastenavondkampstraat.

Hij was gekleed in een donkere jas met capuchon, had een rode sjaal voor het gezicht en een witte draagtas bij zich. Er raakte niemand gewond. De politie zoekt getuigen of zij die meer informatie hebben. Zij kunnen contact opnemen met de politie van Blerick via het algemeen telefoonnummer 0900-8844. Ook kan geheel anoniem melding worden gedaan bij M. via het gratis telefoonnummer 0800-7000.

Tummers advertentie

Tagged