Aanhouding na achtervolging in Belfeld

112 Regio Venlo

In de nacht van zondag op maandag is rond 03.00 uur een man aangehouden na een achtervolging door Tegelen en Belfeld. Agenten reden over de Grote Straat en zagen een personenauto met twee inzittenden en wilden deze auto controleren. Toen de bestuurder de politie zag ging hij er met hoge snelheid vandoor in de richting van Belfeld.

Een stopteken en blauwe lichtsignalen van de politie werd genegeerd. Op de Rijksweg Noord in Belfeld hebben de agenten geprobeerd om de auto te laten stoppen maar dit liet de bestuurder niet toe. Na een achtervolging door Belfeld kwam het voertuig uiteindelijk op de Pr. Frederikstraat tot stilstand. Beide inzittenden renden weg in de richting van de Emmastraat. Op een oprit van een woning aan de Nassaustraat werd een verdachte aangehouden, een 30-jarige man uit Sittard. Het is onbekend of hij ook de bestuurder was van het voertuig. De andere inzittende werd niet meer aangetroffen. De politie heeft een onderzoek ingesteld en de verdachte zit vast.

Tummers advertentie