Man beschoten in café

112 Regio Roermond

Een 24-jarige man uit Roermond is vrijdagnacht gewond geraakt bij een schietincident in een café aan de Veldstraat in Roermond. Vermoedelijk ging hier een ruzie met een andere bezoeker van de zaak aan vooraf. Het slachtoffer moest voor behandeling naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. Omdat de politie pas laat op de hoogte werd gebracht van het schietincident, zijn verdere bijzonderheden nog niet bekend.

De politie wilt graag spreken met mensen die tijdens het schietincident in de zaak aanwezig waren of iets van het voorval afweten. Zij worden gevraagd contact met de politie op te nemen via 0900 8844. Ook is het mogelijk om anoniem informatie hierover door te geven via Meld Misdaad Anoniem (0800 7000).

Tummers advertentie

Tagged