Centrum Roermond bereiken vanaf A73 via N280 duur geintje

112 Regio Roermond

Tijdens een verkeerscontrole donderdagochtend op de Mijnheerkensweg, heeft de politie maar liefst 54 bekeuringen uitgeschreven aan automobilisten.

Aanleiding voor de verkeerscontrole is overlast die de weggebruikers veroorzaken, door niet de aangegeven en verplichte rijrichting te volgen. Automobilisten rijdende op de rechterbaan van de N280, komende uit de richting van de A73, slaan rechtsaf richting het Outlet en keren halverwege de rijbaan om vervolgens rechtdoor richting Wilhelminaplein over te steken. Door het negeren van de verplichte rijrichting, zorgen automobilisten voor overlast voor andere weggebruikers.

Bij de controle werden 54 weggebruikers op kenteken bekeurd. Zij krijgen een verkeersboete van € 220,00 euro. Met deze actie wil de politie in Roermond de aandacht van de bestuurders om op de juiste wijze deel te nemen aan het verkeer. Ook in de toekomst zal de politie middels verkeerscontroles aandacht besteden aan de verkeersveiligheid op dit punt in Roermond.

Tummers advertentie